GOLF EVENT CENTAR

SAVRŠENO MESTO ZA VAŠ KORPORATIVNI DOGAĐAJ

Korporativni događaji su oni koji se dugo pamte. Golf Event Centar predstavlja idealan prostor za organizaciju događaja za vaše zaposlene, partnere i klijente.

Golf Event Centar predstavlja spoj modernog, prijatnog i autentičnog ambijenta i profesionalne usluge, gde će vaši posebni dani zablistati u svom punom sjaju. Ovo je izuzetan prostor za sve vrste događaja koji se može adaptirati i ugostiti klijente sa najrazličitijim željama. Uz profesionalan i iskusan tim, moguće je organizovati događaje kako poslovnog karaktera, tako i zabavnog. Golf Event Centar je prostor gde se mogu organizovati različiti korporativni i team building događaji, poslovni ručkovi i večere, svečanosti, kokteli, prezentacije, seminari, press konferencije, promocije i prezentacije. Pored unutrašnjosti objekta, čiji je kapacitet 100 sedećih mesta, Club house može da primi i do 200 osoba u postavci koktela, a na raspolaganju je i bašta koja ima kapaciteta 30 sedećih mesta i do 50 u postavci koktela.

U sklopu Golf Event Centra nalazi se teren za mini golf sa 9 rupa, driving range, golf simulator, tereni za badminton, mali fudbal, streličarstvo, CrossFit i stoni tenis koji predstavljaju idealan prostor za zabavu na otvorenom, kako za organizaciju team building-a, tako i za organizaciju rođendana.

Klijentima je na raspolaganju audio vizuelna podrška, klimatizovan prostor, Wi-Fi u celom objektu kao i besplatan parking.

Club House pruža nezaboravan doživljaj za proslave, sa kapacitetom do 200 osoba u jedinstvenom ambijentu. 🥂
Raznovrsni paketi hrane i pića prilagođeni vašim ukusima garantuju sjajan ugođaj 🍽️
Uživajte u atmosferi uz posebno odabran bend ili DJ izvođača 🎶

Kontaktirajte nas i rezervišite Vaš termin za proslavu! 📆 

Tel. 021 530 003
E-mail: golfeventcentar@gmail.com