021 530 003 office@golfcity.rs

SPORT – REKREACIJA – ZABAVA

NOVI SAD prati svetske trendove –

GOLF je stigao u naš grad

Mesto koje će Novosađani, a i oni koji dođu u naš grad sigurno voleti

 

Za golf kažu da je jedan od onih sportova koji razvija etiku, fer igru i zdrav sportski duh. Namenjen je svim generacijama, a dugo je važio za sport koji je rezervisan samo za bogate. Danas to nije pravilo, golf je najmasovniji individualni sport na svetu.

GOLF CITY ima misiju da promoviše golf među mladima ali i svima koji žele da nauče osnove ovog sporta. Novosađani imaju priliku da u centru grada u okviru SPENS-a uživaju u ovoj pre svega interesantnoj igri. Obezbeđeni su uslovi za školu kao i za rekreativno bavljenje golfom, a na raspolaganju su:

DRIVING RANGE i PUTTING GREEN

Prostor za GOLF AKADEMIJU tj. školu golfa gde mogu da se nauče svi osnovni elementi igre uz iskusne trenere. Polaganjem za zelenu kartu (green card) dostupni postaju svi golf tereni na svetu.

PUTTING COURSE

Teren sa devet rupa koji je namenjen treningu kratke igre, a pristupačan je i rekreativcima, porodicama i svima koji žele da se uz rekreaciju druže i dobro zabave.

GOLF SIMULATOR

U zatvorenom prostoru možete da birate preko dvadeset svetskih terena i odigrate partiju na 18 rupa.

GOLF CITY CAFFE

Ili kako golferi kažu 19. rupa (19th hole) izuzetan prostor za druženje posle dobre rekreacije ili treninga ali i sjajno mesto za organizaciju team buildinga, korporativnih okupljanja, sastanaka, promocija, prezentacija, modnih revija, party-a.