021 530 003 office@golfcity.rs

Novi Sad prati svetske trendove

U subotu, 06.10.2018. godine, u Novom Sadu je otvoreno mesto koje će Novosađani, a i oni koji dođu u naš grad sigurno voleti.

Otvaranju je prethodio Smart Glenfiddich golf turnir, a samoj ceremoniji su prisustvovali brojni gosti iz sveta sporta, privrede, pokrajinski i gradski zvaničnici, golferi i prijatelji Golf City Centra.

Ljubitelji golfa i svi koji bi želeli da nauče ovu plemenitu igru dobili su priliku i novo mesto na kojem će moći uživati u najmasovnijem indivudualnom sportu na svetu. Misija Golf City Centra je promocija golfa kao sporta i načina života.

Za golf kažu da je jedan od onih sportova koji razvija etiku, fer igru i zdrav sportski duh i namenjen je svim generacijama. Jedan zaljubljenik u ovu plemenitu igru kaže: „Golf umnogome liči na život, jer je najvažnija vrsta takmičenja ona sa samim sobom”.

Golf City Centar organizuje školu golfa – golf akademiju, turnire, a Golf City Caffe je savršeno mesto za održavanje različitih događaja, poput korporativnih okupljanja, team buildinga, promocija.

Čekamo vas u prijatnom ambijentu, na mestu gde se spajaju sport, rekreacija i zabava.